Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pelaaminen:

Guitar Heron pelaaminen muistuttaa muita musiikki- ja rytmipelejä, joissa pelaajan täytyy painaa peliohjaimen nappuloita peliruudulla vierivien nuottien mukaisesti.

Perusmekaniikka perustuu Konamin GuitarFreaks -peliin.

Guitar Heron tapauksessa pelaaja voi käyttää pelin mukana pakattua kitaraohjainta tai tavallista peliohjainta. Kitaraohjaimessa on viisi eriväristä nauhanappulaa, jotka sijaitsevat ohjaimen kaulaosassa. Ohjaimen rungossa on näppäilypalkki ja vibrakampi.

Kun nuotti tulee ruudun alaosaan, pelaajan on tarkoitus painaa sen väristä nappia kitaran kaulasta ja samalla näpäyttää kitaran näppäilypalkkia joko alas tai ylöspäin. Näytön vasemalla puolella on piste- ja nuottilaskuri. Se laskee pisteet ja "nuotticombot". (eli kuinka monta nuottia pystyt soittamaan peräkkäin niin, ettet soita yhtään nuottia väärin) Oikealla puolella on Rock-mittari. Sen viisari liikkuu sen mukaan, miten hyvin soitat. Kun mittarin viisari on vihreällä osalla mittaria, soitat hyvin. (ei hätiä mitiä) Kun viisari on keltaisella alueella, sinun on soitettava paremmin (parantamisen varaa), ettei viisari putoa punaiselle alueelle. Silloin olet pulassa. Jos soitat niin, että viisari putoaa ihan alas, olet epäonnistunut kappaleen kanssa ja sinun tulee poistua lavalta. (yleisö ei halua kuulla sinun soittavan)

©2019 Guitar Heron fanisivut - suntuubi.com