Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kitaraohjain:

Peliohjaimena toimii kitaraohjain (malli riippuu pelistä), jonka kaulassa on viisi eriväristä näppäintä (vihreä, punainen, keltainen, sininen ja oranssi) jotka edustavat kitaran kieliä. Ohjaimen rungossa on pala (näppäilypalkki), joka taas edustaa kielien näppäilyä. Näitä yhdessä käyttämällä pystyy soittamaan pelissä vastaan tulevia nuotteja. Pitkissä nuoteissa voi käyttää "Whammy baria" joka toimii vibrakampena. Se toimii edestakaisin heiluttamalla. Pelissä voi käyttää myös "hammer-oneja" sekä "pull-offeja". Hammerit ja pull-offit toimivat sillä tavalla että ensin soitetaan yksi nuotti ja sen jälkeen tulevat nuotit ovat hammereita, ne voi painaa pelkästään napeilla kaulassa. Ensimmäisessä Guitar Hero-osassa ne eivät toimi kovin hyvin, toisin kuin Guitar Hero 2:ssa ja 3:ssa.

Kuva: Hammerit ovat kirkkaita nuotin vakoisesta osasta. Niiden soittamiseen et tarvitse näppäilypalkkia.

Kitaroita:

Gh1:sen kitara on malliltaan Gibson SG. Malli on sama myös Ps2:sen Gh-lisäosassa, Rocks the 80's. Gh2:sen kitara on Ps2:lle saman mallinen kuin gh1:sen, mutta Xbox kitara on malliltaan Gibson X-plorer.

Kuva vasemmalta : Gh1:sen kitara, Rocks the 80's, (sama malli, eri väri) ja Xbox 360:sen kitara.

Guitar Hero 3:sen kitarat taasen muuttuivat monelta suunnalta. Kitarat olivat kaikki eri alustoille Gibson Les Paulin malliset, PAITSI Ps2:sen kitara oli Kramer Pacerin mallinen. Ps2:sen kitara jäi muutenkin selvästi huonommaksi kuin Wiin, Ps3:sen ja Xbox:in. Mm. Muiden alustojen kitaroissa oli irrotettava kaula ja vaihtokuoret. PC:llä ohjain taas on Gibson X-Plorerin kaltainen.

Kuva ylhäältä: Playstation 2:sen kitara, Playstation 3:sen kitara, Xbox 360:sen kitara ja Nintendo Wii:n kitara.

Kuva: Guitar Heron toisessa lisäosassa, Gh Aerosmith, on kitara, jossa on Aerosmith kuvioinen punavalko- vaihtokansi.

©2019 Guitar Heron fanisivut - suntuubi.com