Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täällä on Viikon biisi, joka on valittu Gh-pelisarjojen biisilistoista. Voit kuunnella biisin kokonaisuudessaan viereisestä mediasoittimesta, katsoa videon biisistä ja lukea tietoa bändistä. Sivun lopussa on myös edelliset Viikon biisit, jos joku on mennyt ohi.

Thanks, "TäysighHullu!" ehdotuksesta. --

Kuten tunnetaan, Guitar Heron biisilistat koostuvat legendaarisista rock-biiseistä, esittäjänä bändi, miesartisti tai nainen. Monelle voivat biisit olla täysin vieraita esittäjistä lähtien, mutta se tämän ideana onkin, että tällä sivulla tutustutaan viikon gh-biisiin.

Biisi ei vaihdu IHAN joka viikko, ihan sen takia, koska täällä ei käy kamalan paljon väkeä. Mutta laitan edelliset viikon biisit kyllä ylös tälle sivulle. Ne löytyvät sitten sivun alaosasta.

Päivitetty viimeksi 03.03.09.

Viikon Gh-biisi

HUOM! Valinta suoritettu randomilla.

                 Parhaita biisejä GH:WT:sta...

Metallica - Sad But True

Lyhyesti:

Biisistä: Sad But True (suom. Surullista, mutta totta) on Metallica-yhtyeen vuoden 1991 Metallica-albumilla julkaistu kappale. Kappale julkaistiin myös singlenä 1992. Kappale on Metallica-yhtyeen tunnetuimpia kappaleita. Kappale on tunnettu hitaasta ja raskaasta tempostaan.

Bändistä:

Metallica on julkaissut kymmenen studioalbumia, kaksi livealbumia, kaksi EP:tä, yhdeksän virallista videojulkaisua. Kymmenes studioalbumi, jonka nimeksi on annettu Death Magnetic, julkaistiin 12. syyskuuta 2008.


Aikaisemman Viikon Guitar Hero- biisit:

vk. 33 - The Black Crowes - Hard To Handle

vk. 34 - Deep Purple - Smoke on the Water

vk. 35 - Aerosmith feat. Run DMC - Walk this way

vk. 3 - The Living End - Prisoner Of Society

©2019 Guitar Heron fanisivut - suntuubi.com