Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Guitar Hero World Tour - Soittimet

Kuten kaikki jo tässä vaiheessa tietävät, GHWT sisältää mahdollisuuden soittaa muillakin instrumenteilla kuin vain kitaralla. Mukana on siis kitaran lisäksi rummut ja mikki. Pelissä on muutenkin rutkasti uudistuksia ja niistä mm. voit lukea täältä.

Tein tämän sivun siksi, että te huomaisitte itse tekemieni kuvien avulla, millaisia soittimia on tulossa ja mitä uudistuksia mm. kitarassa on entiseen verrattuna. Vertailen myös GHWT- rumpuja ja Rock Band rumpuja.

Jälleen kerran olen kirjoittanut kaiken oman päänuppini sisältä, joten olisin hyvin kiitollinen jos ette kopioisi tältä sivulta kuvia tai itse kirjoittamia tekstejäni. Voit toki kirjoittaa tästä aiheesta samaisen artikkelin käyttämällä näitä tietoja, mutta jos et kopioisi suoraan, KIITOS!

Ps. Varmuuden vuoksi laitoin jokaiseen kuvaan hankalasti poistettavan tekstin, jossa on sivujeni osoite, ettei kukaan näitä MINUN tekemiä kuvia sitten kopioisi. Ne jotka välttämättä haluavat materiaalia GHWT:sta saavat hakea kuvagalleriasta yksittäisiä kuvia ja kopioida ne. Niihin ei sisälly minkään sivujen osoitetta...

Paras tapa olisikin kysyä ensin!

<Ei siitä sen enempää>

Guitar Hero World Tourhan on tulossa Playstationille, Xboxille ja Wiille. Mahdollisesti myös myöhemmin PC:lle. Alustoiden soittimet ovat perusteeltaan samat, mutta niiden rakenne hieman sisäisesti muuttuu alustan myötä. Erikoisia alustaominaisuuksia EI siis ole!

Aloitetaan...

Guitar- Kitara- Skitta (vastakkain ps3:n kitarat)

 GHWT:n Playstation 3 Kitara vs GH Legends Of Rock:n Playstation 3 Kitara

Samat uutuudet myös muille alustoille!

+ Samat ominaisuudet kuin aikaisemmassa kitarassa

Uusi kitara on Kramer Pacerin mallinen. Legends Of Rock- sarjassa kitara oli Gibson Les Paul kaikissa muissa paitsi PS2:n kitarassa se oli Kramer Pacer. Lue lisää aikaisemmista kitaroista täältä.

Katso video uudesta kitarasta:

Rummut - Drums (vastakkain xbox 360:n world tour rummut ja rock band rummut)

©2019 Guitar Heron fanisivut - suntuubi.com