Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

RSS

 Herkkuja kitarasankareille
21.03.2009 15:31 | GuitarHero- Master

Osa ymmärtää odottaa meille (kitarasankareille) TODELLA antoisaa pelivuotta. Jos ette ole vielä lukeneet nettilehdistä tai sivustoni Uutiset- osiosta, tämä vuosi tulee olemaan musiikkipelien aatelisvuosi. Jopa KAHDEKSAN eri Guitar Heron sukulaista ilmestyy tänä vuonna! (ainakin huhujen mukaan)

Osalle yleisöä ja varsinkin uusille ja aloitteleville muovikitararokkareille tämä saattaa olla suuri ilouutinen, mutta ehkä osalle veteraani guitarheroille se saattaa olla turhauduttavaa.. ja vittaa niitä jotka oikeasti ovat rokanneet olohuoneessa pienellä langallisella muovinkappaleella kytkettynä Playstationiin ja katsoneet kun 15'' tuumaisella telkkarilla kun väripallot vyöryy reunaa kohti.

Itseäni alkaa hieman ketuttaa kun kohta joka kulmalla on uudet Dj Herot ja sun muut. Eihän tässä touhussa ole enää mitään järkeä. Kyllähän guitar hero greatest hitsit ja metallicat + rock bandit vielä menee, mutta joku Keyboard Hero?!? Ei kiitos.. Pyhän kitarapelin maine leviää käsiin kun on menty niin vauhdilla eteenpäin. Heti World Tourin jälkeen Metallica. Seuraavaksi Rock Band 2 wiille jne. Sitä rataa kun mennään omistetaan me kaikki jokin "Hero"- peli.

 - - Jos Activision tajuaisi vähän hidastaa tahtia..


 - GuitarHero- Master | Kommentit (1)Kommentoi "Master of puppets"
28.01.2009 16:02 | Guitar Hero -Master

Täytin tässä vuosia, ihan etten ite ees huomannu. :)

No, pelasimpa sitten tuon kitaracareerin läpi. Viimenen biisi, pull me under, oli mukava soittaa Expertillä. Sellaista sooloa en olis kyllä osannu odottaakkaan, mutta heittämällä läpi jne.

 - mitäs siihen sitten..?

            Guitar Heron metallica versiota ootellen, ostan varmaan rock bandin.

Ps. Metallica rokkaa toukokuussa!


 - Guitar Hero -Master | Kommentoi Pelaillessani...
05.01.2009 18:35 | Guitar Hero -Master

Guitar Hero World Tour is Awesome!

Parempi peli kuin itse osasin odottaa.. biisilistassa on jokseenkin joitakin kappaleita joita en oikein sulata. Hyviä esimerkkejä ovat Tokio Hotellin kappale Monsoon ja Spiderwebs. Ne ottavat kovasti päähän. Kaipa ne jostakin syystä sinne ovat valittuja. On siellä paljon muitakin. Tässä hieman mielipidettäni Biisilistasta:

(Voitte itsekin vastata)

GhWt Biisilistasta;

Paras kappale?

- Niitä on niin monta. Prisoner of Society, Santeria, Are u gonna go my way, B.y.o.b, Scream im fire, Assasin, The Joker, Hotel California, Hot for teacher, Trapped under ice, Too much too young too fast jne..

Huonoin kappale?

- Ne taisivat tulla alussa jo selväksi, mutta voin tehdä listaa niistäkin; Monsoon, Spiderwebs, Aggro, Love me too times, Ramblin man, Toy Boy, Do it again, Nuvole E lenzuola, Float on, Our Truht jne..

Se kappale joka jää soimaan päähän loppupäiväksi?

- Joku The Middle tai The Joker. Joskus myös Pat Penatarin Heartbreaker.

Vaikein kappale?

- Varmaankin Hot for Teacher tai Satch Boogie...

Helpoin kappale?

- Ehdottomasti Obstacle 2 ja What i've done.

Oudoin kappale?

- Joku Toolin biisi. Ne on aika outoja..?


( Päivitetty: 28.01.2009 16:01 )

 - Guitar Hero -Master | Kommentoi ROCK ON!
01.11.2008 13:08 | GuitarHero -Master

Huippua!

Maailman paras peli on oikeasti paras!

Tsekatkaa GHWT:n VIRALLISET SIVUT! worldtour.guitarhero.com/us/

En malta päästä pelaamaan sitä. Rock Band jää armotta toiseksi. Varsinkin RB:n ensimmäinen osa. Toinen pistää riman aika korkealle; on siinä GH:lla ylittämistä. Mutta, tämä sivusto ei olekaan Rock Band fanisivut!

Pitääkin muuten ostaa kunnon teevee, eihän kunnon peliä voi pelata pikku näytöllä!

Yritin muutes tehä tänne Uutiset- osion, muttei onnannut, kun suntuubi on mennyt niin oudoksi. Pitää kai blogiin rustata uusimmat uutiset.

TUHANNEN KÄVIJÄN RAJA RIKKI!


 - GuitarHero -Master | Kommentit (1)Kommentoi The Complete Band Game
14.09.2008 14:24 | GuitarHero -Master

Sitä tässä odotellaan...

Julkaisupäiväkään ei ole vielä minun korviini kiirunut. Ainoastaan se, että peli julkaistaan Yhdysvalloissa 27.10.08. Millonkohan tuo peli saadaan Suomeen?!?

Rock Bandin ja Guitar Hero World Tourin taistelu tiivistyy. Nyt kun Rock Band on saatu Suomeen, on tänne myös tulossa GHWT. Kohta Amerikassa julkaistaan myös RB2, jonka Suomestakin voi ostaa jo nyt ennakkoon! Lisäksi vuoden 2009 alkupuolella julkaistava Guitar Hero Metallicakin on saanut jo nyt paljon suosiota! Eli lyhyesti, musiikkipelit valtaavat markkinat vuoden 2008 jälkeen.

Kyllä GHWT on parempi kuin RB. En kuitenkaan tiedä vielä RB2:sta. Arvelen että RB2 onkin moninkertaisesti paranneltu versio RB:stä. Rumpuihin olisi aika paljon paranneltavaa, että se löisi GHWT:n markkinoilla. Sen voi huomata täältä, kun olen verrannut GHWT:n rumpuja RB:n rumpuihin.

Ja kuten olen aina sanonut ja tulen aina sanomaan...

Rock Band on ikuinen kopio Guitar Herosta ja se tulee aina olemaan kakkonen sen rinnalla.

(mutta se on vain minun mielipiteeni)


 - GuitarHero -Master | Kommentit (2)Kommentoi


©2019 Guitar Heron fanisivut - suntuubi.com