Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Guitar Hero info:

Guitar Hero on Harmonix Music Systemin kehittämä ja RedOctanen julkaisema musiikkipeli alunperin PlayStation 2:lle, mutta pelin kasvettua, se julkaistiin myös Xbox 360:lle, PS3:lle, PC:lle ja Wii:lle. (myöhemmin myös Nintendo DS:lle) Ensimmäinen  Guitar Hero- peli julkaistiin 8. marraskuuta 2005 Pohjois-Amerikassa, 7. huhtikuuta Euroopassa ja 15. kesäkuuta Australiassa. (gh1)

Peliä pelataan Gibson SG ,Gibson Explorer tai Gibson Les Paul -kitaraa muistuttavalla peliohjaimella. Pelissä pelaajan on tarkoitus painaa peliohjaimen nappuloita televisioruudulla näkyvien nuottien mukaisesti. (lisää pelaamisesta Pelaaminen- kategoriassa) Guitar Hero sisältää 30 coveria suosituista kitarakappaleista, sekä muutaman bonuskappaleen.

Guitar Herosta tuli yllätyshitti, joka sai kiitosta kriitikoilta ja voitti useita videopelialan palkintoja. Pelin suosion myötä sille on julkaistu myös useita jatko-osia. (mm. Guitar Hero II, Guitar Hero Rock's the 80's, Guitar Hero III Legend's of rock, Guitar Hero Aerosmith ja Guitar Hero on tour)

©2019 Guitar Heron fanisivut - suntuubi.com